Rocky Dağları'nda ikamet eden bir Hint kabilesi kökleri koparılmış ve vatanları terk etmek zorunda kalmışlardı.Sakladıkları sonra almak istedikleri paraları ve diğer hazineleri unuttular. Bizim ülkemizdede Bazı tarihçiler ve dedektör uzmanları, Ülkemizin'in her şehrinde ve dünyada gizlenmiş hazine olduğunu söylüyor.
Hazine sandıkları,define altın istifleri ... gerçekten orada mı? Gerçekten bulunabilir mi?Kalbinizi define avında bırakırsanız bu hobiye başlamak için doğru zamanı seçtiniz demektir. Bugünün gelişmiş metal dedektörleri, onlarca yıl önce en iyi hazine avcıları tarafından tespit edilemeyen derin defineler bulma yeteneğine sahiptir. İnsanlar değerli olduklarını gerekçesiyle sakladılar. Düşündüğünüz zaman, insanların değerli eşyalarını gömmüş olması mantıklıdır. Yüzlerce yıl önce hiçbir banka yoktu ve açıkta para veya altın bırakmak güvensizdi.
Bu hazineler farklı şekildedir: altın veya mücevher dolu demir kutular, gümüş sikkelerle doldurulmuş kavanozlar, faturalarla doldurulmuş bir tütün kalemi, değerli eşyalarla gizlenmiş herhangi bir konteyner veya aceleyle bir soygun yağmalıklarını gizlemek için kazılmış büyük bir delik. Unutmayın her şey mümkündür. İnsanlar paralarını ve eşyalarını Gömülü Hazine Yolları ve Arazileri Bulmak ve saklamak için pek çok neden var. Söylentiler Iowa ve Missouri'de bulunuyor: çiftlik sahiplerinin çoğunluğu güvenliğin sağlanması için çiftlik arazisinde değerli eşyalar gömüyor. Gelecek nesiller için bırakılması ve çiftliğin korunması bu gerekiyordu. Şimdi bu çiftliklerden bazıları inşaat veya yeniden inşa için yıkılıyor. Metal detektörle toplama için olgunlaşırlar (her zaman özel mülkleri avlamak için izin almayı unutmayın! Gizli Hazine ve Arazileri Bulma Adımları Bir hazineyi avlamak, bireysel sikkeleri, mücevherleri veya kaleleri aramaktan çok daha farklıdır. Sadece farklı teçhizatı ve teknikleri kullanacağınız gibi, nereye bakacağınızı bilmeniz gerekiyor! Derin gömülü bir hazineyi bulmak bir öğleden sonra avda gerçekleşmez.Define avcıları hangi ekipmanın kullanılacağına veya nereden aramaya başlayacaklarına karar vermeden önce geniş kapsamlı araştırma yapar. Daha önce bir hazine haritası gördüyseniz, yerler ve arazi belirteçlerini fark ettiniz. Peki, bir hazine veya depo ararken nereden başlıyorsunuz? Olası bir hazineyi ve gömüldüğü yer hakkında mümkün olduğunca çok okuyarak. Kitapları gözden geçirin ve aradığınız şehir veya kasaba ile ilişkili yerel kütüphaneden eski haritalar isteyin.
Gömülü bir hazinenin veya istifin başarılı bir şekilde kurtarılması için dikkate almanız gereken diğer faktörler şunları içerir:
- Hazine alanının coğrafi konumu
- zemin durumu
- Toprağın mineral içeriği
- Define boyutu ne kadar büyük veya küçükse , derinliği gömüldükten sonra sitede meydana gelebilecek değişiklikler. (Uzun zaman önce yazılan açıklamaya benzeyebilir, ağaçlar, bitki örtüsü, erozyon ve çökeltme değişiklikleri mümkündür) Hazineyi bulmak için en uygun detektör ve arama bobini Bazı hazine avcıları, potansiyel hazineyi aramaya başlamadan önce bilgileri derlemek için yıllarını harcıyorlar. Diğerleri, sağlam bir kurşun edinmek için sadece birkaç hafta veya ay içinde arama yapmaya yönelik araçlara ve bilgiye sahipler. Hazine avınızın arkasındaki ilham kaynağından bağımsız olarak, araştırmanızın ve hazırlığınızın mümkün olduğunca fazla zaman harcayın, böylece aramanız başarılı olacaktır. Derin Aranan Metal Algılama Ekipmanları Daha büyük, derin hazinelerin peşinde ciddi iseniz, normal ya da küçük arama bobinine sahip genel amaçlı bir metal detektör onu bulmaz. Derin arama metal dedektörü altın damarlarının ve derin gömülü konteynırların yerini tespit etmek için aradığın şeydir. Bir hazine yeri derinliği üç ila dört metre aşağı ya da daha derin olabilir. Bu amaçla yapılan dedektörler ve arama bobinleri yalnızca büyük nesneleri algılar ve mümkün olan en büyük algılama derinliğini sunar. Uzmanlar sinyal gönderen özel arama bobinlerini kullanarak zemine nüfuz eden 2 kutulu metal dedektörü kullanmanızı önerir. Sinyal hazineye ulaştığında, yeri tespit eden metal dedektöre geri döner.
0 Yorumlar
Yorumunuz için teşekkürler